Personalet består af

Ledelse:


Daglig leder: Karin Dejgaard Thomsen 

Lederen står for den daglige økonomi og drift som f.eks. indkøb, regnskab, ansættelse af personale, personalepleje, gæstesamtaler/underholdning, arrangementer, udflugter og er foredragsholder ved foreningsbesøg o.l.

Køkken:

Køkkenleder: Gitte Paaske

Køkkenlederen  står for den daglige madlavning/planlægning og bagning af brød og kager samt tilberedning af diætkost m.m. 

Husfe:

Cecilie Brændekilde Boisen

Husfeen står for den daglige husførelse. Serverer og drikker kaffe med gæsterne. Afløser lederen, hvis denne er ude af huset. 

Kostpolitik

Der serveres traditionelle danske middagsretter tilberedt af gode danske råvarer efter årstiden. Desserter, kager og brød er hjemmelavede/nybagte og frugter og bær fra egen have bliver fortrinsvis brugt hertil. Aftensmaden består af dansk smørrebrød/snitter med masser af grønt. Der bages og tilberedes sukkerfri kager og desserter til diabetikere og tages hensyn til allergikere og vegetarer, samt serveres af lægen foreskreven diætkost. 

Dagsrytme

En typisk dag kunne se sådan ud:
Morgenmad kl. 8.00 derefter morgensang og gymnastik i salen med lederen, for dem der ønsker at deltage.


Resten af formiddagen er fri til spadsereture, cykelture eller køreture i den smukke Kongeådal. Man kan også bare vælge at nyde Bennetgaards dejlige store have.


Efter middagsmaden kl. 11.30 hviler de fleste på værelserne.


Eftermiddag og aften er der masser af spil, tv og bøger til gæsternes rådighed. Under hvert ophold er der arrangeret udflugtmed bus eller private biler. Der kan også være musik eller anden underholdning i huset. Af og til er der foreningsbesøg udefra med fælles kaffebord og foredrag i salen.
Der er mødepligt til de aktiviteter, som lederen arrangerer. 

Del siden